Icebreaker — Koudetraining Basis

Icebreaker — Koudetraining Basis

Rated 4.67 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

85,00

Rated 4.67 out of 5

Icebreaker Koudetraining Basis, is geschikt voor beginners die de positieve effecten van koude, ademhaling en meditatie willen ervaren. Op natuurlijke wijze je gezondheid een boost geven? Hier leer je hoe. Krijg meer controle over je lichaam en kalmeer op effectieve wijze je geest.

Kies een dag waarop je de workshop wilt volgen om je bestelling te plaatsen.

Clear
Category:
000

Icebreaker Koudetraining Basis workshop

Via praktische oefeningen, heldere theorie en uiteraard een ijsbad, maak je op toegankelijke wijze kennis met koudetraining. Leer technieken vanuit yoga, pranayama en de Wim Hof Methode, waardoor je direct meer kracht, controle en doelgerichtheid zult ervaren. Je krijgt de tools om je instelling te veranderen, je comfort-zone te verlaten en je gezondheid een boost te geven.

Deze workshop wordt gegeven door ervaren koudetrainer Sung van der Peet.

Waarom het werkt:

 • Energie boost
 • Workout voor hart en bloedvaten
 • Aanmaak en stimuleren bruin vet
 • Ondersteunt bij afvallen
 • Betere zuurstofopname
 • Verbetert sportieve prestaties
 • Ontzuren van lichaam
 • Goed voor de huid

Dit is wat je gaat leren:

 • Claimen van mentale rust
 • Sneller scherpen van de geest
 • Overwinnen van angst

Na deze dag begrijp je:

 • Het verschil tussen nuttige en nutteloze stress
 • Hoe je je immuunsysteem kunt beïnvloeden
 • Dat je autonoom zenuwstelsel wel degelijk te beïnvloeden is

De workshop is gedeeltelijk buiten. Denk er aan makkelijk zittende kleding en badkleding aan te trekken of mee te nemen! Daarnaast eventueel een badjas, vest of trainingsjack om warm te blijven voor en na het ijsbad. Er is koffie en thee aanwezig. We raden je verder aan weinig te eten voor de workshop begint. Dit komt je fysieke ‘actiemodus’ ten goede.

Klik hier voor een kaartje van de locatie om je route te bepalen. Parkeren kan dus op enkele minuten loopafstand (Niet op de Spaarndammerdijk parkeren!). Via het Westerpark is de fijnste aanfietsroute. Bekijk details onder ‘Extra informatie’.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Additional information

Onderdelen

Introductie, Basis theorie, Oefeningen, Meditatie, Ademhaling, IJsbad

Voorbereiding

Oefen in aanloop naar de workshop met koud afdouchen.

Locatie

Buurtboerderij Ons Genoegen, Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam

Parkeren

SDZ, Transformatorweg 10, 1014 AK A'dam. Daarna 5 min. lopen (tarief 0,10 Euro p/uur max. 4 uur)

Openbaar vervoer

Bus 22 en 748, halte Spaarndammerdijk. Daarna 5 min. lopen.

Reviews(3)

 1. Rated 5 out of 5

  De WHM leek mij een niet al te ver van mijn bed show. Mijn doel is het onderzoek naar alle mogelijkheden van het lichaam, om niet afhankelijk te hoeven zijn van artsen, medicijnen of therapieën om kwalen te bestrijden. Ik geloof dat het lichaam zelf oplossingen aandraagt. Daar moet je je lichaam wel goed voor leren kennen en de WHM is daar volgens mij, perfect voor.

  Sung is een fantastische leraar die effectief, met een scheut humor en alle geduld, ultra helder alles uitlegt en ook kan adviseren vanuit een breder perspectief. Zo kreeg ik al in één middag het besef over mijn ademhaling en wat dit betekend voor mijn hart en informatie zoals ik loop (stampend op mijn hiel) met aanwijzingen hoe deze slechte gewoontes heel simpel te veranderen.

  Onschatbare ervaringen en informatie heb ik opgedaan in zo een korte periode. Een aanrader voor iedereen; Just do it! die Icebreaker workshop.

 2. Rated 5 out of 5

  Ik had het boek Koud Kunstje gelezen, een keer een Nieuwjaarszit gedaan met Wim Hof en de ademhalingsoefeningen. Ook douchte ik al koud. Dus de WHM intrigeerde me al. En toch ging ik naar deze workshop in de verwachting dat Sung het hoe en waarom helder zou toelichten. Meer duidelijkheid zou scheppen waarom het goed voor je is. Want eerdere informatie gaf me onvoldoende duidelijkheid. En Sung overtrof zichzelf. Met een doses humor werd op heldere manier uiteengezet wat het effect kan zijn van de methode. Sung creëerde gelijk een groepsgevoel waardoor luid ademhalen niet meer iets is om je voor te schamen. Dat is knap. En na even uitwaaien in de omgeving van de Buurtboerderij ging iedereen uit de groep het ijsbad in. Zonder zuchten en steunen en rustig werkend aan de ademhaling. Een leuke en leerzame middag.

 3. Rated 4 out of 5

  WHM was een geweldige ervaring. Methode werd duidelijk uitgelegd even als de ademhalings techniek.
  Ijsbad aan het eind van de workshop is goed vol te houden. Het was een hele leuke ervaring.

Add a Review

Add a Review