Training en workshops

Filters

Showing all 3 products

View 3/6/All

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

3 products

 • Quickview

  EleMental Moves

  Deze training leert je de basis voor natuurlijk en efficiënt bewegen. Veilig, vanaf de grond bouwen we het fundament naar mentale fitheid. EleMental Moves is ook geschikt voor degene die al tijden van plan is om meer te bewegen maar zichzelf geen repetitieve oefeningen in een zweterige gym ziet doen.
  60,00 incl. BTW
 • Iceman Icetraining workshop
  Quickview

  Icebreaker — Koudetraining Basis

  Icebreaker Koudetraining Basis, is geschikt voor beginners die de positieve effecten van koude, ademhaling en meditatie willen ervaren. Op natuurlijke wijze je gezondheid een boost geven? Hier leer je hoe. Krijg meer controle over je lichaam en kalmeer op effectieve wijze je geest. Kies een dag waarop je de workshop wilt volgen om je bestelling te plaatsen.
  85,00 incl. BTW
  Rated 4.67 out of 5
 • Koudetraining en ijsbad in Amsterdam
  Iceman Icetraining workshop
  Quickview

  Rush Hour — Koudetraining

  Koudetraining voor mensen die bekend zijn met de positieve effecten van koude en hun immuunsysteem een boost willen geven. Naast een ijsbad krijg je de mogelijkheid vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen of kun je tips krijgen om je training te verdiepen. Kies een dag en een tijdstip waarop je wilt komen 'zitten' om je bestelling te plaatsen.
  15,00 incl. BTW