EleMental Moves

EleMental Moves

60,00 incl. BTW

Deze training leert je de basis voor natuurlijk en efficiënt bewegen. Veilig, vanaf de grond bouwen we het fundament naar mentale fitheid. EleMental Moves is ook geschikt voor degene die al tijden van plan is om meer te bewegen maar zichzelf geen repetitieve oefeningen in een zweterige gym ziet doen.

Clear selection
000

EleMental Moves, opnieuw bewegen vanaf de grond

Inderdaad, opnieuw. Veel van ons zijn door een druk bestaan, baan, sociale verplichtingen en vastgeroeste beweegpatronen verleerd om echt te bewegen. Op een natuurlijke manier, die niets te maken heeft met prestaties of jouw perfecte lichaam op Instagram. Het gaat erom dat je plezier hebt en zin krijgt in meer bewegen. Je werkt aan je mentale fitheid waardoor je beter in je vel gaat zitten met flexibiliteit en kracht als gevolg.

EleMental Moves geeft eerst een kort theoretisch kader. We beginnen daarna op de grond, met de focus op actief zitten. We besteden vervolgens aandacht aan mobiliteit en maken de transitie naar houding, staan en lopen. Door verandering in je lijf te voelen ontstaat fysieke verankering, waardoor je niet anders kan dan van je stoel af komen. Het doel? Je vrijer laten bewegen door het dagelijkse leven.

Deze training wordt gegeven door coach Sung van der Peet.

Voor wie?

Deze training leert je de basis voor natuurlijk en efficiënt bewegen. EleMental Moves is ook geschikt voor degene die al tijden van plan is om meer te bewegen maar zichzelf geen repetitieve oefeningen in een zweterige gym ziet doen. Waar mogelijk zoeken we de natuur op. We werken vanuit het principe ‘leave no trace’ en ‘minimal impact’. Dus verwacht geen pompende muziek of schreeuwende instructeurs.

Dit is wat je gaat leren:

  • Zitten is gezond
  • Trainen van focus
  • Mentale fitheid
  • Beter bewegen

De training is gedeeltelijk buiten. Trek makkelijk zittende kleding aan (die vies mag worden), je hebt geen speciale outfit of schoenen nodig. Na deelname aan deze training kun je wekelijks in beweging komen tijdens onze EleMental workouts (Deze zijn in ontwikkeling). Wanneer de basis gelegd is kun je overgaan op andere trainingen met bijvoorbeeld een focus op natuurlijk hardlopen of ontspanning en ademhaling.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Additional information

Voorbereiding

Geen voorbereiding nodig

Locatie

Nader te bepalen in Amsterdam

Datum en tijdstip

Geen beschikbare datum

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “EleMental Moves”

Bereken deze som om spam tegen te gaan *