Rush Hour — Koudetraining

Rush Hour — Koudetraining

15,00 incl. BTW

Koudetraining voor mensen die bekend zijn met de positieve effecten van koude en hun immuunsysteem een boost willen geven. Naast een ijsbad krijg je de mogelijkheid vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen of kun je tips krijgen om je training te verdiepen.

Kies een dag en een tijdstip waarop je wilt komen 'zitten' om je bestelling te plaatsen.

Clear selection
000

Koudetraining met ijsbad in Amsterdam.

Voor wie al tegen een beetje kou kan faciliteer ik onregelmatig een koudetraining (zo lang de buitenwatertemperatuur boven 10 graden is). Je kan langskomen, dippen en weer vertrekken. Uiteraard is er voor wie die behoefte heeft mogelijkheid om vragen te stellen om je training te vervolgen of verdiepen.

Je dient bekend te zijn met koudetraining of de Wim Hof Methode, je bent in staat deze zelfstandig en op een veilige manier toe te passen. Je hebt tenminste een basis workshop gevolgd, bij een ervaren instructeur of Wim Hof zelf, zodat je direct aan de slag kunt. Train je op een andere manier met koude (bijvoorbeeld met winterzwemmen) dan hoor ik graag eerst hoe je traint en welke ervaring je hebt.

Heb je een idee voor een training met een groep op een bepaalde dag? Neem even contact op om samen iets te kunnen organiseren.

Stuur gerust een bericht.

Additional information

Voorwaarden

Kennis basistechniek Wim Hof Methode, regelmatig koud douchen of andere koudetraining.

Locatie

Buurtboerderij Ons Genoegen, Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam

Parkeren

SDZ, Transformatorweg 10, 1014 AK A'dam. Daarna 5 min. lopen (tarief 0,10 Euro p/uur max. 4 uur)

Openbaar vervoer

Bus 22 en 748, halte Spaarndammerdijk. Daarna 5 min. lopen.