Xtra Cool Challenge

Xtra Cool Challenge

60,00 incl. BTW

De ultieme uitdaging na een maand lang koud douchen! Je hebt een maand lang de koude kraan weerstaan en merkt de positieve impact. Dit is de volgende stap om kracht uit koude te blijven putten. Leer technieken voor ademhaling, kom fysiek in actie en ervaar hoe ook jij een ijsbad aan kan. Je krijgt meer controle over je lichaam met als resultaat dat je jezelf krachtiger, fitter en energieker voelt.

Geef jouw Cool Challenge een Xtra zetje op:

Clear selection
000

Xtra Cool Challenge

Je hebt de Cool Challenge volbracht en hebt enkele voordelen van koude ervaren. Een maand lang koud (af)douchen gaf je een kick, maar je wilt meer. Wanneer je de positieve effecten van kou wil vergroten en wil verdiepen, dan is deze Xtra Cool Challenge iets voor jou. In een middag leer je hoe je met eenvoudige fysieke oefeningen en ademhalingstechnieken een ijsbad aan kan. Simpelweg door je natuurlijke vermogens te activeren. Onder begeleiding van ervaren koudetrainers stap je nog iets verder uit je comfort-zone. Door deze extra uitdaging veranker je de koudeprikkel in je brein als iets dat goed is (je gaat er zelfs naar verlangen). Iedere volgende confrontatie met kou geeft je voortaan kracht, kalmte en controle.

Dit levert het op:

  • Energie boost
  • Workout voor hart en bloedvaten
  • Aanmaak en stimuleren bruin vet
  • Ondersteunt bij afvallen
  • Betere zuurstofopname
  • Verbetert sportieve prestaties
  • Ontzuren van lichaam
  • Goed voor de huid

Locatie

Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam (bekijk in Google Maps). Klik links op ‘extra informatie’ voor details. Er zijn kleedruimten en douches aanwezig.

Verschil met andere koudetraining

De Xtra Cool Challenge zal in vergelijk met reguliere workshops, de focus meer leggen op fysieke actie plus ademhaling en iets minder op de theorie achter koudetraining. Deelnemers aan de Cool Challenge hebben tenslotte allemaal het boek ‘Koud Kunstje’ in bezit en deze hoogst waarschijnlijk al gelezen. Het boek is het ideale naslagwerk.

Kan iedereen deelnemen?

Deelname kan wanneer je tenminste 2 weken van de Cool Challenge erop hebt zitten. 2 Weken dagelijks koud afdouchen raden we altijd aan. Met deze voorbereiding is ieder ‘gezond’ mens in staat om de extra uitdaging van een ijsbad aan te gaan. Wat als je het koude douchen hebt onderbroken? In principe hoeft dit geen probleem te zijn, we zullen dan extra aandachtig zijn op de ademhaling. Neem even contact op als je twijfelt over je voorbereiding om mee te kunnen doen aan de Xtra Cool Challenge.

De workshop is gedeeltelijk buiten. Denk er aan makkelijk zittende kleding, badkleding en handdoek mee te nemen! Daarnaast eventueel een badjas, vest of trainingsjack om warm te blijven voor en na het ijsbad.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact op.

De Xtra Cool Challenge is een gezamenlijk initiatief van Cold Rush en Sportrusten.

Extra informatie

Programma

Introductie, Waarom koudetraining, Oefeningen, Meditatie, Ademhaling, IJsbad

Voorbereiding

Deelname aan de Cool Challenge, een maand koud (af)douchen

Locatie

Spa Sport Hotel Zuiver, Koenenkade 8, 1081 KH Amsterdam

Parkeren

Gratis op de bosbaan (5 min. lopen), Parkeerterrein Zuiver € 2,10 p/uur

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Xtra Cool Challenge”

Bereken deze som om spam tegen te gaan *